Bouw mee aan prachtige aluminium en composiet jachten!

uitzendbureau voor vakmensen

Ada is een Nederlands uitzendbureau voor Poolse vakmensen. We werven werknemers die kunnen bijdragen aan de bouw van aluminium superjachten of snelle jachten in composiet. De werven die deze boten bouwen liggen aan het water rond de steden Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Harlingen en Oss

Vergoeding

Het salaris van de uitzendkracht is gelijk aan dat van het vaste personeel van de klanten en wordt betaald in Nederland volgens Nederlands recht. Andere arbeidsvoorwaarden spreken we samen af. Dit doen we op basis van uw kennis en kunde en de specifieke omstandigheden en vereisten van de Nederlandse jachtwerven waar je tewerk gesteld wordt.

Huisvesting

Tijdens de werkzame periode in Nederland verblijft u met een aantal andere Ada medewerkers in huizen dichtbij de werkgever. In de regel wordt er vier weken lang effectief gewerkt, veelal tussen de 40 tot 50 uur per week. Meestal gevolgd door een bezoek aan Polen van een week. Het vervoer van en naar de werf is geregeld, en dat geldt ook voor de reis naar Polen en weer terug.

Specialist in flexibele capaciteit voor botenbouwers

FLEXIBILE CAPACITEIT

Ada levert flexibele capaciteit aan Nederlandse botenbouwers. Sinds 1996 zijn we kind aan huis bij de Nederlandse jachtwerven die superjachten bouwen in aluminium of snelle luxer zeiljachten in composiet.

Vakmanschap

We werven onze vakmensen voornamelijk in Polen. Onze kracht ligt onder andere in aluminiumlassen en composietbouw en focussen ons uitsluitend op jachtwerven. We selecteren onze medewerkers op basis van hun kwalificaties.

Totaaloplossing

Ada biedt u een totaaloplossing aan, we regelen huisvesting, vervoer van onze medewerkers en zorgen er met gezamenlijke inspanning voor dat uw planning niet in gevaar komt.